Erik Ligtenberg

EdKTeam

“Ik ben er van overtuigd dat wij met onafhankelijke financiële planning een interessante aanvulling  bieden op de uitstekende beleggingsdienstverlening van Mercurius. Op deze manier kunnen we onze cliënten nog beter dat maatwerk en die persoonlijke aandacht geven die ze verdienen.”

Erik Ligtenberg is samen met Rob Jonker verantwoordelijk voor onze cliënten in het Oosten van Nederland. Hij richt zich op het relatiebeheer en de verdere uitbouw van ons cliëntenbestand in deze regio.

Tevens is Erik onafhankelijk financieel planner en vanuit deze rol begeleidt en adviseert hij zijn relaties bij diverse vermogensvraagstukken. Erik is aangesloten bij de Federatie Financiële Planning (www.ffp.nl).

Hiernaast is hij een ervaren beleggingsspecialist. Hij is sinds 2001 als beleggingsspecialist geregistreerd bij het Dutch Securities Institute (www.dsi.nl).

Vanwege zijn brede ervaring op beide vakgebieden weet hij op verschillende aandachtsgebieden financieel voordeel te realiseren voor zijn relaties. De praktijk wijst uit dat een financiële planning niet alleen leidt tot inzicht en rust voor zijn relaties, maar het stelt ons ook in staat om de beleggingsdiensterlening van Mercurius optimaal af te stemmen op uw persoonlijk financiële positie.