• vertrouwen

  De basis van een goede en solide relatie is vertrouwen

 • respect

  Onze relaties zijn ons het meest waardevol

 • rust

  Wij geven u rust. De rust dat uw vermogen deskundig en met de juiste zorg wordt omringd

“Onze relaties geven ons hun vertrouwen over de zorg van hun vermogen. Wij geven hen rust terug, de rust dat wij hun vermogen met de juiste zorg omringen. Zo bouwen wij lange termijn relaties.”

Koen Bender

vertrouwen

De basis van een goede en solide relatie is vertrouwen. Het opbouwen van een vertrouwensrelatie doen wij door naar u te luisteren, door te vragen en door te doen wat we zeggen; doorlopend en altijd met uw wensen en financiële doelen als uitgangspunt.

Rust staat voorop maar bij beleggen zijn rendement en risico nauw met elkaar verbonden. Mogelijk doen zich situaties voor die niet van te voren zijn in te schatten. Dit kan betekenen dat de resultaten tijdelijk kunnen achterblijven bij uw verwachtingen. Ook dan en juist dan blijven wij in contact met u.

Normen en Waarden


Respect

Onze relaties zijn ons het meest waardevol. Een respectvol contact met u vormt de basis voor de continuïteit en groei van Mercurius Vermogensbeheer.

Transparantie

Wij gebruiken duidelijke taal en zijn helder over de kosten en vergoedingen.

Luisteren

Uw situatie, wensen en financiële doelen staan centraal. Wij luisteren en vragen door. Bij aanvang van onze relatie en doorlopend.

Klantgerichtheid

Het liefst zien wij u als ambassadeur van Mercurius Vermogensbeheer. Dat u tevreden bent is onze hoogste prioriteit. Dit bereiken wij door te doen wat wij zeggen.

Deskundigheid

Alleen het beste is goed genoeg. Door onze jarenlange werkervaring en afgeronde opleidingen van onze directie aan respectievelijk CFA Institute en VBA komen wij tot een gefundeerd en zorgvuldig beleggingsbeleid waarbij rendement en risico optimaal worden afgewogen.

  Toezicht

  Mercurius Vermogensbeheer voldoet aan de strenge eisen op het gebied van deskundigheid, integriteit, werkervaring en aan alle door de wet aan de vermogensbeheerder gestelde eisen.

  • Is geregistreerd bij en staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM)
  • Staat onder toezicht van De Nederlandse Bank (DNB)
  • Is aangesloten bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (KiFid)
  Veilig

  U houdt een effectenrekening op uw eigen naam aan bij een van de depotbanken waarmee wij samenwerken. Samen met u bepalen wij welke depotbank het beste bij u past.