Vacature Stagair(e)

 

Over Mercurius

Mercurius Vermogensbeheer B.V. in Den Haag, bestaat sinds 2008 en heeft zich snel ontwikkeld tot een gerenommeerd vermogensbeheerder. Oprichter Koen Bender (CFA) is verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering. Hij is effectenspecialist met 18 jaar ervaring en levert landelijk beurscommentaar voor o.a. RTL Z, BNR Nieuwsradio, DowJones Newswires, de Financiële Telegraaf en het FD.

Mercurius is een nichespeler die zich vooral op vermogensbeheer richt. We hebben geen eigen beleggingsproducten, werken met meerdere depotbanken en creëren portefeuilles die volledig op het risicoprofiel van de cliënt zijn afgestemd.

Wat kan Mercurius voor jou betekenen?

Mercurius is per direct op zoek naar een gedreven, leergierige en sociaalvaardige stagiair. Tijdens je stage van 6 maanden krijg je een unieke kans om een kijkje te nemen in de wereld van het beleggen en vermogensbeheer. Je bent tijdens deze periode de rechter (en soms linker) hand van Bender. Je wendt je analytische vaardigheden aan door geopolitieke situaties te doorgronden. Je houdt de economische ontwikkelingen bij en gaat mee naar presentaties van vermogensbeheerders als JP Morgan, Goldman Sachs of Comgest. Je bereidt beleggingsbeslissingen voor en bent betrokken bij de uitvoering. Van tijd tot tijd licht je een bedrijf door middels de balans, website en eventueel een Investor Relations dag. Je hebt een actieve rol in het samenstellen van onze tweewekelijkse nieuwsbrief. Verder onderhoud je de social media uitingen op Facebook, Linkedin, Twitter van Mercurius. Bij wederzijdse tevredenheid kan de stage worden gevolgd door een dienstverband. Geïnteresseerd? Laat je CV bij ons achter, we komen we er dan zo snel mogelijk op terug.

Interesse?

Voor meer informatie kun je terecht op onze website www.mercuriusvermogensbeheer.nl of beter nog, stuur een mail met je cv en motivering naar info@mercuriusvermogensbeheer.n bij de juiste toonzetting nodigen we je uit voor een gesprek.

Mercurius Vermogensbeheer

Nassaulaan 19 2514 JT Den Haag
T) +31 (0)70 302 40 40
E) info@mercuriusvermogensbeheer.nl