• over ons

over

Mercurius Vermogensbeheer is een onafhankelijk vermogensbeheerder. Onze specialisten zijn er voor ondernemers en particulieren. Door goed naar u te luisteren en uw doelstellingen te vertalen naar maatwerk, helpen wij u bij het realiseren van uw wensen en financiële doelen. Beleggen is onze kernactiviteit waardoor wij voor u een beleggingsportefeuille kunnen samenstellen die naadloos aansluit op uw persoonlijke situatie.

Door onze toewijding en expertise helpen wij u om uw wensen en financiële doelen te realiseren. Dit doen wij met op u toegesneden maatwerk en door samen met u een vertrouwensrelatie op te bouwen.

Onze visie is een van de bouwstenen voor een solide rendement. Dat wij hierin worden gezien en erkend blijkt uit het feit dat wij regelmatig door toonaangevende financiële media worden gevraagd onze visie te delen.

Werken Bij

Kom bij ons werken!

Mercurius Vermogensbeheer is een dynamisch bedrijf dat altijd uitkijkt naar getalenteerde mensen.

Interesse en ervaring in de financiële markten is een pré, maar niet per se een randvoorwaarde. Wij kijken naar de ambities, drijfveren en het karakter van de persoon. Het is onze overtuiging dat als jij over de juiste motivatie, werkethiek en sociale vaardigheden beschikt, jij van grote toegevoegde waarde kunt zijn voor ons en onze relaties. √ Als jij graag onderdeel wilt uit maken van ons team, stuur dan je CV en motivatiebrief naar :

info@mercuriusvermogensbeheer.nl

Vacature:

Stagair(e)

 

TEAM

Koen Bender
Oprichter/Directeur

Bekijk Koen Bender's profiel op LinkedIn

"Het opbouwen van lange termijn vertrouwensrelaties, het bieden van een uitmuntende service en het hebben van vrijheid om in het belang van mijn cliënten de meest optimale beleggingskeuzes te maken waren mijn drijfveren om ondernemer te worden. Daarom ben ik in 2008 Mercurius Vermogensbeheer gestart."

Koen is een ervaren beleggingsspecialist met brede private banking kennis. Hij is een sparring partner voor veeleisende relaties en heeft een eigen visie, levert maatwerk & aandacht en opereert onafhankelijk.

Zijn focus ligt op rendement in combinatie met risicoreductie.
Hij is regelmatig te zien en te horen als gast-commentator voor onder andere Dow Jones Newswires, RTLZ & BNR.
Hij is Chartered Financial Analyst en naast zijn werk voor Mercurius is hij een onafhankelijk deskundige in arbitrage zaken.

Jan Goedhart
Directeur

Bekijk Jan Goedhart's profiel op LinkedIn

De basis van een goede en solide relatie is vertrouwen. Het opbouwen van een vertrouwensrelatie doen wij door te luisteren, door te vragen en door te doen wat we zeggen. Het uitgangspunt daarvoor zijn de wensen en financiële doelen van onze cliënten die we op een transparante manier willen behartigen.

Na zijn studie Internationaal Recht in Leiden heeft Jan Goedhart onder meer gewerkt als beleggingsspecialist voor Daiwa Europe, Theodoor Gilissen Bankiers, NIB Securities en als Compliance Officer bij Robeco. Bij Mercurius Vermogensbeheer is hij als directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken.

Rob Jonker
Partner

Bekijk Rob Jonker's profiel op LinkedIn


"Mijn drijfveer is dat ik graag mensen help, mijn kracht is luisteren, mijn affiniteit is het beleggingsvak en mijn ambitie is het optimale te behalen. Als dat samenkomt geeft dat mij voldoening."

Rob Jonker is verantwoordelijk voor onze cliënten in het Oosten van Nederland. Hij richt zich op het relatiebeheer en de verdere uitbouw van ons klantenbestand in deze regio. Behalve de commerciële verantwoordelijkheid voor het Oosten van het land is hij als Specialist Fixed Income een interessante toevoeging aan ons team.
Wij hebben samen, met goedkeuring van de AFM, Mercurius Oost-Nederland opgericht. Een gezamenlijke dochteronderneming waarmee we het succes van Mercurius Vermogensbeheer verder kunnen uitbouwen.
Doel van het mede-ondernemerschap is dat we op deze wijze met elkaar een lange termijn verbinding zijn aangegaan. Deze verankering van continuïteit is voor Mercurius Vermogensbeheer en Rob prettig, maar vooral ook voor de cliënten in het Oosten van het land die in Rob hun vaste aanspreekpunt hebben.
Rob is als Senior-Beleggingsadviseur geregistreerd bij het Dutch Securities Institute.

Erik Ligtenberg
Partner

Bekijk Erik Ligtenberg's profiel op LinkedIn
"Ik ben er van overtuigd dat wij met onafhankelijke financiële planning een interessante aanvulling kunnen bieden op de uitstekende beleggingsdienstverlening van Mercurius. Op deze manier kunnen we onze cliënten nog beter dat maatwerk en die persoonlijke aandacht geven die ze verdienen."

Erik Ligtenberg is verantwoordelijk voor onze cliënten in het Oosten van Nederland. Hij richt zich op het relatiebeheer en de verdere uitbouw van ons klantenbestand in deze regio.
Wij hebben samen, met goedkeuring van de AFM, Mercurius Oost-Nederland opgericht. Een gezamenlijke dochteronderneming waarmee we het succes van Mercurius Vermogensbeheer verder kunnen uitbouwen.
Doel van het mede-ondernemerschap is dat we op deze wijze met elkaar een lange termijn verbinding zijn aangegaan. Deze verankering van continuïteit is voor Mercurius Vermogensbeheer en Erik prettig, maar vooral ook voor de cliënten in het Oosten van het land die in Erik hun vaste aanspreekpunt hebben.

Dennis Kampen
Medewerker Beheer & Research

Bekijk Dennis Kampen's profiel op LinkedIn

"Ik verheug me erop in de komende tijd nader kennis met u te maken, via de telefoon, op kantoor of elders!"

Bij Mercurius zijn mijn werkzaamheden erg breed. Van het opnemen van de telefoon tot en met het stroomlijnen van de beleggingsprocessen. Het bezoeken van fondsmanagers, voorbereidend onderzoek doen naar beleggingen, inleggen van orders, het maken van kwartaalrapportages, alles komt voorbij. En dat maakt het werken bij Mercurius nou juist zo leuk. Geen dag is hetzelfde. Op termijn ga ik starten met de CFA opleiding en zal ik me meer bezig gaan houden met het opbouwen van mijn eigen klantenportefeuille binnen Mercurius. Vooral het laatste is nieuw voor me en daarmee ook een uitdaging. En uitdagingen ga ik niet uit de weg, omdat deze een kans bieden om te leren.