Even voorstellen

Koen BenderTeam

Even voorstellen

Per 1 december 2019 is Astrid Boers het team van Mercurius Vermogensbeheer komen versterken. Astrid neemt ruime private banking ervaring met zich mee.

Astrid werkte eerder in haar carrière bij ABN Amro MeesPierson als vermogensadviseur en was Hoofd Relatiebeheer/lid MT bij Veer Palthe Voûte Vermogensbeheer te Gouda. In 2008 maakte ze de overstap naar Klaver en Partners en vanuit die rol leerde ze Mercurius Vermogensbeheer kennen.

Na haar verhuizing naar het Belgisch Nederlandse grensgebied heeft Koen Bender haar interesse gepolst om in deze regio Mercurius Vermogensbeheer te vertegenwoordigen. Zelf zegt zij: “Mercurius staat voor betrokken, transparant en een (erg) mooi rendement. Ik vind het belangrijk dat ik bij Mercurius nog de instelling van ‘goed huisvaderschap’ herken waarbij de klant centraal staat. Voor mij dus een vermogensbeheerder die ik met trots vertegenwoordig in Brabant en België.”

Voor het team van Mercurius voelt de komst van Astrid ook als een natuurlijk aanvulling. Bender: “Ik ken Astrid als een zeer kundige, maar boven al oprechte geïnteresseerde professional. Haar warme persoonlijkheid in combinatie met brede bancaire kennis maken haar tot de vertrouwenspersoon en adviseur die Mercurius met trots aan haar relaties voorstelt.”

email: astrid@mercuriusvermogensbeheer.nl

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/astridboers/