• over ons

over

Mercurius Vermogensbeheer is een onafhankelijk vermogensbeheerder. Onze specialisten zijn er voor ondernemers en particulieren. Door goed naar u te luisteren en uw doelstellingen te vertalen naar maatwerk, helpen wij u bij het realiseren van uw wensen en financiële doelen. Beleggen is onze kernactiviteit waardoor wij voor u een beleggingsportefeuille kunnen samenstellen die naadloos aansluit op uw persoonlijke situatie.

Door onze toewijding en expertise helpen wij u om uw wensen en financiële doelen te realiseren. Dit doen wij met op u toegesneden maatwerk en door samen met u een vertrouwensrelatie op te bouwen.

Onze visie is een van de bouwstenen voor een solide rendement. Dat wij hierin worden gezien en erkend blijkt uit het feit dat wij regelmatig door toonaangevende financiële media worden gevraagd onze visie te delen.

 

TEAM

Koen Bender
Oprichter/Directeur

Bekijk Koen Bender's profiel op LinkedIn

"Het opbouwen van lange termijn vertrouwensrelaties, het bieden van een uitmuntende service en het hebben van vrijheid om in het belang van mijn cliënten de meest optimale beleggingskeuzes te maken waren mijn drijfveren om ondernemer te worden. Daarom ben ik in 2008 Mercurius Vermogensbeheer gestart."

Koen is een ervaren beleggingsspecialist met brede private banking kennis. Hij is een sparring partner voor veeleisende relaties en heeft een eigen visie, levert maatwerk & aandacht en opereert onafhankelijk.

Zijn focus ligt op rendement in combinatie met risicoreductie.
Hij is regelmatig te zien en te horen als gast-commentator voor onder andere Dow Jones Newswires, RTLZ & BNR.
Hij is Chartered Financial Analyst en naast zijn werk voor Mercurius is hij een onafhankelijk deskundige in arbitrage zaken.

Yolande Strijkers
Directrice

Bekijk Yolande Strijkers's profiel op LinkedIn
Ik kan me helemaal vinden in een citaat van George Elliot: "animals are such agreable friends: they ask no questions, they pass no criticisms". Toch zou ik het werk met de staf van Mercurius niet willen missen. Juist hun enthousiasme en kritische blik houd me scherp en leert me ook op een andere manier naar de wereld om ons heen kijken.

Yolande Strijkers heeft jarenlange ervaring in de financiële wereld. Bij Mercurius Vermogensbeheer is zij als directrice verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken.

Rob Jonker
Partner

Bekijk Rob Jonker's profiel op LinkedIn


"Mijn drijfveer is dat ik graag mensen help, mijn kracht is luisteren, mijn affiniteit is het beleggingsvak en mijn ambitie is het optimale te behalen. Als dat samenkomt geeft dat mij voldoening."

Rob Jonker is verantwoordelijk voor onze cliënten in het Oosten van Nederland. Hij richt zich op het relatiebeheer en de verdere uitbouw van ons klantenbestand in deze regio. Behalve de commerciële verantwoordelijkheid voor het Oosten van het land is hij als Specialist Fixed Income een interessante toevoeging aan ons team.
Wij hebben samen, met goedkeuring van de AFM, Mercurius Oost-Nederland opgericht. Een gezamenlijke dochteronderneming waarmee we het succes van Mercurius Vermogensbeheer verder kunnen uitbouwen.
Doel van het mede-ondernemerschap is dat we op deze wijze met elkaar een lange termijn verbinding zijn aangegaan. Deze verankering van continuïteit is voor Mercurius Vermogensbeheer en Rob prettig, maar vooral ook voor de cliënten in het Oosten van het land die in Rob hun vaste aanspreekpunt hebben.
Rob is als Senior-Beleggingsadviseur geregistreerd bij het Dutch Securities Institute.

Dennis Kampen
Medewerker Research & Beheer

Bekijk Dennis' profiel op LinkedIn

"Het opbouwen van mijn eigen klantenportefeuille binnen Mercurius is een een uitdaging. En uitdagingen ga ik niet uit de weg, omdat deze een kans bieden om te leren."

Bij Mercurius zijn de werkzaamheden van Dennis erg breed. Van het opnemen van de telefoon tot en met het stroomlijnen van de beleggingsprocessen. Het bezoeken van fondsmanagers, voorbereidend onderzoek doen naar beleggingen, inleggen van orders, het maken van kwartaalrapportages. Op termijn gaat hij starten met de CFA opleiding en zal hij zich meer bezig gaan houden met het opbouwen van zijn eigen klantenportefeuille binnen Mercurius.
 

Overstappen

Bent u momenteel cliënt bij een bank of bij en vermogensbeheerder en wilt u overstappen dan kan dat. Met uw wensen en financiële doelen als uitgangspunt bepalen wij in goed overleg met u wat de meest optimale oplossing is voor uw bestaande effectenportefeuille. Dit kan inhouden dat uw portefeuille (deels) ten gelde wordt gemaakt of (gedeeltelijk) wordt overgeboekt naar een van onze depotbanken. Wij zorgen ervoor dat de overstap soepel verloopt.Ja! Ik wil overstappen

Werken bij

Kom bij ons werken!

Mercurius Vermogensbeheer is een dynamisch bedrijf dat altijd uitkijkt naar getalenteerde mensen.

Interesse en ervaring in de financiële markten is een pré, maar niet per se een randvoorwaarde. Wij kijken naar de ambities, drijfveren en het karakter van de persoon.

Het is onze overtuiging dat als jij over de juiste motivatie, werkethiek en sociale vaardigheden beschikt, jij van grote toegevoegde waarde kunt zijn voor ons en onze relaties.

Als jij graag onderdeel wilt uit maken van ons team, stuur dan je CV en motivatiebrief naar info@mercuriusvermogensbeheer.nl

 
Nieuwsbrief
We zien dat u met interesse onze site leest. Wilt u als eerste onze actuele visie ontvangen? Schrijf u dan in voor de tweewekelijkse nieuwsbrief
Toon dit bericht niet meer